H2i Isolatie BV

//H2i Isolatie BV
  • webpros - cases - h2ibv homepage slider-1
H2i Isolatie BV 2018-01-04T14:56:29+00:00

Project Description

Wij zijn een veelzijdig isolatiebedrijf, dat werkt in de tuinbouw, utiliteit en industrie. Het werken in deze sectoren doen wij al vanaf 1960, en we kunnen dus bogen op heel wat jaren ervaring.

Kwaliteit van het opgeleverde isolatiewerk is erg belangrijk. De aangebrachte isolatie moet overal op elkaar aansluiten, zodat geen plekken aanwezig zijn waar warmte of koude alsnog doorgelaten wordt. Tevens moet het opgeleverde isolatiewerk er perfect uitzien. Onze klanten moet met tevredenheid naar zijn geïsoleerde werk kunnen kijken wat tenslotte ook het visite kaartje van de opdrachtgever is.  Doordat wij o.a.de beplating prefab passend maken in onze werkplaats, kan het materiaal op locatie snel en perfect passend worden opgezet.

Tevens leveren wij allerhande prefab aluminium,  RVS,  Plastisol of gegalvaniseerd plaatmateriaal. Indien gewenst kunnen we ook alle materialen leveren voor bijvoorbeeld complete projecten die in het buitenland  geïsoleerd moeten worden, van bevestigingsmaterialen tot de benodigde isolatiematerialen  en plaatwerk.

 

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Project URL:

Bezoek website
Bel ons